DE HARLEY (Page 3)
Na het onderhoud...

 Back to motorindex     page 1     page 2     page 3 

 

Na het broodnodige onderhoud aan de Harley is het tijd voor wat anders. Een treffen rijden bijvoorbeeld. Hier Juni 2005 Dutch Hardly Rideables, georganiseerd door Rataplan. 

Hildo's motor is Dutch en Hardly Ridable dus met dit treffen zit het goed.

 

Tentje mee want met een dronken kont op de motor heb je zo de politie achter je aan weet Hildo uit ervaring. Verstandig is ie hè?

 

Versnelling hoger, en een beetje gas! De brul van de Harley zou een Tyrannosaurus Rex kippenvel bezorgen. Uche, uche!

 

Vogges mijn, datte... aanstken, aanstekjer, sjekkie die uhh...

 

Paracetamol? Een standbeeld voor de man van de paracetamol!

 

Hildo komt af en toe bij Thomas Kits Motoren.

Wat heb jij nou uitgevreten met die achterband? Tjonge zeg.

Thomas en Hildo gaan way back! In 1980, toen Hildo's motorcarrière een aanvang nam, sleutelde Thomas al bij Henk Borkhuis in Groningen. Sinds alweer jaren heeft Thomas een eigen eenmanszaak in Ezinge, 15 km van Groningen, en niet al te ver van Hildo vandaan. Da's mazzel voor Hildo natuurlijk. Motoren verkoopt Thomas niet, internetsites en dergelijke, daar doet Thomas ook niet aan maar sleutelen kan ie als de beste. . Dus, als u op zoek bent zijn naar een echte monteur met een gigantische ervaring in alle soorten motoren die u geen kletsverhalen verkoopt... u weet nu waar u zijn moet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Back to motorindex     page 1     page 2     page 3 

 

Later op de avond, 10 biertjes verder... Let's burn-out!

Wel de spinnen van de bagage van je voorwiel halen voordat je begint te rijden natuurlijk. Maar met het nodige achter de kiezen is de wereld niet zo duidelijk meer. Maar is is ie dat wel ooit voor Hildo?

 

Gas erop!

 

Zeg, ik stond net ergens anders en heb alles gemist. Zou je nog een keer...

Nou, dat dacht Hildo niet want hij moet ook nog met diezelfde band naar huis natuurlijk. Jammer dan, volgende band beter!

 

Terugreis van IJsselstein naar huis, ruim 200km, 12 uur over gedaan. Dat is minder dan 20km per uur gemiddeld. Hildo is niet het haastige type.

 

Thomas voorziet deskundig Hildo's achterwiel van nieuw rubber.

 

Smile Thomas!

 

1 november 2011. Dragracen met Hildo's Harley!

Sommige mensen denken dat Hildo's ouwe Harley niet erg snel is. 'Eigenlijk is het beter om het ding uit z'n lijden te verlossen'. Dat denkt ook Hildo's collega, eigenaar van een 170pk+ Honda CBR1000RR Fireblade en een man met een behoorlijke circuit race ervaring. Ha, ha, beetje sneu want je hebt écht geen schijn van kans met die ouwe schroothoop tegen mijn Hypersport.

Dit wordt dus de eerste keer dat Hildo verliest in een 'stoplicht race'...

Klik hier bovenaan en zie ze gaan!