Mijn Hildo (page 1)
Ooooh, wat gezellig! Een Hildo!

 HOME    Page 1    Page 2    Page 3    Page 4    Page 5    Page 6    Page 7

Sinds 2 december 2005 bij Hildo ingetrokken

Hildo's kat, dacht Hildo, maar dat dacht ie mooi verkeerd natuurlijk. Ik ben niet van Hildo, Hildo is van mij! Ha, ha, miauuuww!

Ik was al 10 weken oud toen ik Hildo kreeg en het is best genieten hoor, zo'n slome duikelaar, vooral als ik mijn klauwen weer eens in zijn vlees zet! Denkt dat ik geen spat verstand heb, autistisch ben, een rotbeest en bovendien niet luister. Intussen houdt ie natuurlijk wel met ziel en zaligheid van mij, de sukkel. Ik krijg hem nog wel, als ie maar even niet oplet natuurlijk. Niks wat leuker is!

 

Een paar diepe krassen trekken in de aquariumruit. No Problemo! Mijn Hildo ziet het toch niet!

 

Heb ook al een mandje. Die ligt alleen erg lekker als ie voor de kachel staat. Kan ik lekker in de vlammen turen en oververhit raken.

 

Heee!! Een gat in de vloer. Momentje, even pulken aan het tapijt.

Gaat ie al.

Donker hier. Hallooo.... Halloooo?

Superhuis heeft mijn Hildo. Van alles en nog wat te ontdekken, overal spulletjes om kapot te maken, aan te hangen en zelfs gaten in de vloer. Echt spannend! Mijn Hildo zit aldoor spinnenwebben van mijn kop te halen en noemt me een prima ragebol. Ander woord voor vriendje zeker?.

 

Telkens als ik bij mijn Hildo op schoot kruip, doet ie het weer. Op mijn buik kriebelen. Waarom weet ik niet maar ik kan er geen genoeg van krijgen.

Verder kriebelen. Toe nou!

 

Hier vlieg ik net mijn Hildo aan. Het hangt prima aan z'n overhemd. Ook wel gewoon in z'n rug trouwens, toen ie een T-shirt aan had. Hij gilde het uit van plezier en vond het natuurlijk net zo leuk als ik.

 

Je blijft lachen! Probeert mijn Hildo een 9cm Zalman processorkoeler te monteren op dat socket A moederbord. Domoor! Ding is te groot want die voeding zit in de weg. Bovendien zitten er in dit moederbordje geen 4 gaten voor bevestiging van de afstandshouders waarop de koeler gemonteerd moet worden. Dat zie je toch direct?

 

Laatst stond het huis van de buurman in brand. Maar ik ben niet bang voor sirenes, zwaailampen en schreeuwende brandweermensen.

Ik ben een Coole Kat!

 

Woepiieeeee!!

Witte ballen, witte ballen bewegen, pakken, pakken....

Bijtie, geboren 14 september 2005

Deze foto kreeg mijn Hildo toegestuurd. Ik keek zo lief en snoezig mogelijk, dan smelt die Hildo natuurlijk als sneeuw voor de zon. Ha, en als ik eenmaal bij hem thuis ben... dan ga ik los!

 

Wat zal ik doen? Even m'n klauwen uitslaan en mijn Hildo horen schreeuwen? Gniffel.

 

Laatst bij de boom omhoog. Geweldig joh! En van daaruit zo het dak op.

En hoog dat het was!

Te Hoog, ik durf niet meer naar beneden. Gelukkig haalt mijn Hildo mij probleemloos weer van het dak. Wel even eerst even een paar keer weglopen voordat ie mij op kan pakken.

Raakt ie echt ge´rriteerd van. Dubbel zo leuk!

Dus volgende dag weer. Dat viel een beetje tegen want mijn Hildo kwam pas 's avonds weer thuis van z'n werk. Hele dag op dat dak staan kleumen. Mijn Hildo haalde mij weer van het dak en ik wist niet hoe snel ik naar binnen moest flitsen om wat te gaan eten. Brokjes kunnen soms heel lekker zijn. Sindsdien ben ik niet meer op het dak geweest. Veel te koud!

 

Bij mijn Hildo omhoog klimmen is ook uitstekend vermaak. En dan met mijn kop bij zijn hoofd langs. Hij is van mij, van mij! Mijn Hildo wordt er soms een beetje simpel van omdat ik elke keer weer op schoot wil, maar dat kan me niet schelen. Dat beslist er maar eentje hier in huis, en dat ben ik.

Ik heb hem ook al een flinke jaap over z'n gezicht gegeven, ziet u de schrammen? Kreeg wel prompt een klets terug, maar daar trek ik me niets van aan hoor. Als mijn Hildo denkt dat ik dan beter luister, zit ie er goed naast. Zelfs als ik van zijn schouder dreig te glijden, ondersteunt hij mij zodat ik niet val. Wat een lulletje rozewater zeg.

 

Niet aan mijn Hildo's leren broek krabben? Ha, ha miauuuw! Haal over z'n vinger kan ie krijgen!

Ja, mijn Hildo is heel blij met mij.

 

Soms tilt mijn Hildo mij op want ik kan nog niet zo goed bij het aquarium. Dat is wel genieten want dan kan ik mijn kleine vriendjes van dichtbij zien, ik wil ze helemaal niet pakken of zo, ik zwaai alleen maar. Echt!

Knor, knor.

 

Alles is wit! En koud, zomaar! En dat is spannend!

Nog leuker... Hij gooit met witte ronde ballen!

Witte ballen, witte ballen.... hebben, hebben...

 HOME    Page 1    Page 2    Page 3    Page 4    Page 5    Page 6    Page 7