Hildo's vliegers!
Niet alleen voor kinderen!

 HOME    Hildo's vliegers    Hildo op het vliegerveld   

Powerkites

Wanneer u nog verondersteld dat vliegers speeldingetjes voor kinderen zijn, dan zit u er goed naast! De grote snelle 'krachtvliegers', of Power Kites, zijn zelfs helemaal niets voor kinderen. Ze zijn enkel en alleen voor stoere kerels die niet bang zijn om af en toe eens een flinke smakker te maken, want vergis u niet, een grote vlieger met wat wind is de grootste gewichtheffer de baas! Hildo heeft verhalen gehoord over gebroken ruggen, gebroken schouders, uit de kom gerukte armen, afgesneden oren door vliegerlijnen en verbrijzelde vingers. Hildo zelf heeft door zijn vliegers al twee maal op krukken gelopen, gelukkig zonder blijvende schade. Het is een sport die alles uit u haalt wat erin zit!

 

Hoe het begon

Ergens in 2003 is Hildo, na jaren niet gevliegerd te hebben, opnieuw begonnen. De tijden dat u als volwassen persoon alleen in het bijzijn van uw kind kon vliegeren, om niet als malloot te worden versleten, zijn voorbij! Dat er is sinds Hildo's jeugd behoorlijk wat vooruitgang geboekt in vlieger techniek, had Hildo snel in de gaten. Zoals vaker gebeurt, wanneer Hildo iets echt leuk vindt, heeft hij de neiging om er in door te slaan. Dat was met het vliegeren niet anders... Hildo begon met een klein deltavliegertje van 7,50 euro waarna de hele zaak escaleerde en hij binnen een jaar eigenaar werd van zo'n 20 vliegers en een 'buggy', een driewielig karretje dat wordt voortbewogen door een vlieger. Hildo is intussen duizenden Euro's armer, maar heeft er nog geen dag spijt van gehad. Vliegeren is leuk, spannend, inspannend, ontspannend en soms pijnlijk!

 

De verschillen tussen vliegers?

Vliegers zijn onder te verdelen in een aantal verschillende types en het is van te voren goed om te weten wat u van een vlieger verwacht en wat u er mee wilt gaan doen. Dat voorkomt dure teleurstellingen en... een vlieger die op zolder belandt. Voor meer specifieke informatie, klik op 'Hildo's vliegers'. Hildo verteld u alles wat hij weet van vliegers die hij zelf bezit en u kunt ook zien dat zoveel vliegers als Hildo heeft... helemaal niet nodig zijn.

 Hildo's vliegers 

 

Beleeft Hildo wel eens wat op het vliegerveld? Komt hij wel eens andere vliegeraars tegen? Jawel!

 Hildo op het vliegerveld 

 

 

 

 HOME    Hildo's vliegers    Hildo op het vliegerveld